Adem & NLP Coaching traject

Transformeer je leven & business met Ademwerk en NLP Coaching

 

 

Ben je klaar om het beste uit jezelf te halen? Wil je stress verminderen, emotionele blokkades doorbreken en krachtige gedragsveranderingen realiseren? Ontdek dan ons unieke traject waarin we de kracht van Ademwerk en Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) combineren om jou te begeleiden naar een leven van vervulling en succes.

"Door bewust te ademen en je gedachten te sturen, kun je de regisseur worden van je eigen leven"

Waarom Ademwerk & NLP combineren?

Door Ademwerk te combineren met Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), ontstaat een krachtige combinatie die verhelderend en helend werkt. Terwijl de verbonden ademhalingstechniek diepgaande sensaties en genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak teweegbrengt, biedt NLP de gereedschappen om dieper in te gaan op de inzichten die tijdens deze sessies worden verkregen. Samen kunnen ze helpen bij het loslaten van oude, negatieve emoties, belemmerende patronen en overtuigingen. Dit opent de deur naar meer zelfvertrouwen, plezier en liefde in jouw leven, terwijl je een helderder pad creëert naar persoonlijke en zakelijke groei.

Waarom zou je kiezen voor dit traject, lees hieronder 6 grote voordelen:

  1. Diepgaande emotionele verwerking: Door Ademwerk en NLP te combineren, ervaar je een dieper niveau van emotionele verwerking. Ademwerk kan helpen bij het vrijgeven van vastgehouden emoties en NLP-technieken identificeren en transformeren negatieve overtuigingen en patronen.

  2. Snellere gedragsverandering: NLP biedt effectieve technieken voor gedragsverandering, en Ademwerk kan helpen bij het creëren van een staat van openheid waarin deze technieken nog effectiever kunnen zijn. Door de twee te combineren, ervaar je sneller en diepgaander positieve gedragsveranderingen.

  3. Verbeterde zelfbewustzijn: Ademwerk helpt jou om dieper in contact te komen met je lichaam en emoties en NLP helpt bij het identificeren van gedachtenpatronen en overtuigingen. Door deze twee te combineren, kan je een verhoogd niveau van zelfbewustzijn bereiken, wat essentieel is voor persoonlijke/zakelijke groei en ontwikkeling.

  4. Betere stressbeheersing: Ademwerk biedt directe verlichting van stress en spanning in het lichaam, en NLP-technieken jou helpen bij het herkennen en herstructureren van negatieve denkpatronen die bijdragen aan stress. Door deze twee benaderingen te integreren, kan je effectiever leren omgaan met stress en spanning in je leven.

5. Krachtige mindsettransformatie: NLP richt zich sterk op mindsettransformatie, en  Ademwerk helpt je om meer open te staan voor positieve veranderingen. Door de twee te combineren, ervaar je diepgaande en blijvende verschuivingen in je mindset en overtuigingen. 

6.
Verbeterde communicatievaardigheden: NLP biedt krachtige technieken voor verbeterde communicatie, en Ademwerk helpt bij het verminderen van spanning en angst die communicatie belemmeren. Door deze twee te combineren, verbeter je je communicatievaardigheden.

“The Quality of our breath expresses our inner feelings.”

-T.K.V. Desikachar-

Ademcoaching is een zeer effectieve healingmethode. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we zijn, wie we zijn en waar we zijn”. De manier waarop we ademen heeft een enorme impact op hoe we in het leven staan.

NLP

❥ Intake online

❥ Wat is je intentie, hulpvraag of reden van komst?

❥ 3x Bewust Verbonden Ademhaling sessies – 2 – 2,5 uur

❥ 2x NLP interventie, passend bij jouw situatie of thema waar je aan wil werken

❥ Een werkboek met ademoefeningen en thuisopdrachten

❥ Wekelijks contact met mij via Whatsapp of mail

❥ Eindgesprek online: Hoe kijk je terug en wat neem je mee?

Wat gaat dit traject je opleveren?

 

Speciale introductieprijs (t/m 30 mei 2024) Normaal: €830,- NU: €555,-  ex btw

Belangrijk: voor dit traject zijn tot mei slechts 5 plekken beschikbaar. Dit is een eenmalige kans om tegen een gereduceerde prijs deel te nemen aan dit transformerende traject.

Dit is jouw kans om de stap te zetten naar een diepgaande verandering en het creeren van het bedrijf en leven waar je van droomt. Kies voor groei, kies voor transformatie, kies voor jezelf.

Wij staan dit waardevolle traject tot jou beschikking. Twee ervaren en professionele coaches en trainers waar je op kunt terugvallen voor accountability & implementatie binnen jouw bedrijf, maar jou ook uitdagen om boven jezelf uit te stijgen.

 

Veelgestelde vragen

Ja zeker, je kunt het bedrag ook in termijnen betalen in overleg met ons.

Vraag een vrijblijvende zoomcall aan zodat we samen kunnen kijken of dit traject ook voor jou geschikt is.

Staat jouw vraag er niet bij? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?mNeem dan contact met ons op, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Geestweg 21
2371AD
Roelofarendsveen

KVK 76176290
Vestigingsnr. 000044001304

Winkelwagen
Scroll naar boven