Coach je clienten naar een positieve mindset, intrinsieke motivatie en blijvende gezondere gedragsverandering

Met onze unieke mindset methode en Positieve Groei Kaarten!

Herken jij het ook? Dat je als coach behoorlijk hard aan het werk bent voor je cliënt, maar dat echte blijvende gedragsverandering vaak uit blijft? Dan is de Positieve Groei Mindset Methode en het werken met de Positieve Groei Kaarten echt iets voor jou. Je leert om met je cliënt het echte Probleem te Identificeren, dit Geniaal te shiften en dan Magisch te Groeien!

Kortom, jij leert om met je cliënten heel snel tot de kern te komen en ze daardoor effectief te coachen naar een positieve mindset en blijvende gedragsverandering:

Wij zijn ervan overtuigd dat je onze unieke mindset methode goed en effectief kunt uitvoeren als je onze bijbehorende Online Training: ‘Coachen met IMPACT’ hebt doorlopen. Het is een training die je er altijd weer bij kunt pakken omdat je lifetime toegang hebt.

De kaarten sturen we per post toe en je krijgt direct toegang tot onze bijbehorende online training.

Wat gaat de bijbehorende online training, Coachen met IMPACT je brengen?

 • Als coach ervaar jij heel veel houvast en plezier tijdens de coachsessies door middel van de Positieve Groei Mindset Methode;
 • Jouw cliënten maken een krachtige shift naar een Positieve Mindset;
 • Jij wordt expert op het gebied van coachen naar blijvende gedragsverandering;
 • Met deze methode doet de client het werk: ‘Het zweet staat op de juiste rug’;
 • Jouw cliënten zijn zo tevreden dat ze reclame voor jou gaan maken.

Deze online training 'Coachen met IMPACT' bestaat uit 7 modules

Module 1: Waarom is gedragsverandering zo moeilijk?

Module 2:De impact van overtuigingen

Module 3: Hoofd & Hart

Module 4: De Logische Niveaus en waarom adviseren meestal niet werkt

Module 5: Werken met de Positieve Groei Kaarten

Module 6: Coach demo d.mv. de Positieve Groei Kaarten

Module 7: Coach sessie op afstand door Jennifer (d.m.v. de Positieve Groei Kaarten)

Jouw investering

Deze Online Training kun je in je eigen tempo volgen, bestaat uit 7 modules met video’s en een werkboek met informatie en opdrachten.

Ook zie je een voorbeeld coach sessie (module 6) met de Positieve Groei Kaarten en onderga je als coach ook een coach sessie d.m.v. de kaarten (coach sessie op afstand – module 7) .

JE BETAALT NU SLECHTS €49,- (i.p.v. €199,-) ex btw voor de Positieve Groei Kaarten en krijgt van ons de bijbehorende Online Training: ‘Coachen met IMPACT cadeau van ons. 

Wat houdt de PGK Combi Deal in?

Met dit complete pakket haal je echt alles uit onze Positieve Groei Mindset Methode. Op deze manier kun je zo optimaal en effectief mogelijk werken met de Positieve Groei Kaarten.

Waar bestaat de PGK Combi Deal uit:

 • Positieve Groei Kaarten (t.w.v. €39,95 ex btw): een effectieve en speelse coach tool om een positieve mindset en blijvende gedragsverandering te creeren.
 • De Online Training – Coachen met IMPACT (t.w.v. €159,- ex btw):waarin je alles leert over onze Positieve Groei Mindset methode en hoe je optimaal gebruik kunt maken van de coach tool de Positieve Groei Kaarten. Deze online training bestaat uit 7 waardevolle modules en je kunt de training op je eigen tempo doen. Tevens heb je lifetime toegang.
 • Digitale Handboek – Positieve Groei Mindset Methode (t.w.v. €25,- ex btw): 
  In dit digitale handboek (betaande uit 18 waardevolle pagina’s) beschrijven we vier verschillende methoden om met de Positieve Groei Mindset Methode en Kaarten te werken. Of je nu uitgebreide coachingsessies wilt houden of slechts 30 minuten per cliënt beschikbaar hebt, ons handboek biedt praktische en stapsgewijze begeleiding.

  We hebben ook aandacht besteed aan leefstijlcoaches die onze methode gebruiken binnen
  Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI) zoals COOL en SLIMMERSpeciaal voor jou hebben we twee toepasbare methoden toegevoegd die je direct in jouw praktijk kunt implementeren.

Totale waarde van dit complete pakket is:
€224,- ex btw

Zeg jij ja tegen onze PGK COMBI DEAL, dan betaal jij nu slechts: € 59,- ex btw

Vragen?

Heb je vragen of wil je even sparren? Stuur ons dan een een bericht via ons contactformulier of een e-mail naar info@toolsforcoaching.eu

Winkelwagen
Scroll naar boven