“Coaching voor duurzame transformatie:”

 
Het digitale handboek voor de Positieve Groei Mindset Methode

 

Wat biedt ons digitale handboek?

Gedurende de afgelopen jaren hebben talloze coaches in Nederland en België, inclusief onszelf, waardevolle ervaring opgedaan met onze Positieve Groei Mindset Methode en de krachtige Positieve Groei Kaarten. 

Dit digitale handboek is een schat aan kennis en ervaring. Het bevat essentiële NLP-technieken en modellen die cruciaal zijn om de mindset methode succesvol toe te passen. 

Of je nu een beginnende coach bent of een ervaren professional, onze methoden zijn toegankelijk en effectief.

 

Wat maakt ons handboek zo uniek?

We beschrijven vier verschillende methoden om met de Positieve Groei Mindset Methode en Kaarten te werken. Of je nu uitgebreide coachingsessies wilt houden of slechts 30 minuten per cliënt beschikbaar hebt, ons handboek biedt praktische en stapsgewijze begeleiding.

We hebben ook aandacht besteed aan leefstijlcoaches die onze methode gebruiken binnen Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLI) zoals COOL en SLIMMER. Speciaal voor jou hebben we twee toepasbare methoden toegevoegd die je direct in jouw praktijk kunt implementeren.

Hoe kun je aan de slag gaan?

Als je al de Positieve Groei Kaarten bezit, de Online Training hebt gevolgd, of zelfs de NLP Coach opleiding hebt afgerond, is ons digitale handboek een onmisbare aanvulling op jouw toolkit.

Voor slechts €25,- excl. btw krijg je direct toegang tot deze waardevolle bron van kennis.

Wil je dit handboek morgen al in jouw mailbox ontvangen? Klik dan op de onderstaande button.

Wij geloven in de kracht van Positieve Groei en zijn ervan overtuigd dat ons handboek jou zal inspireren en ondersteunen als coach.

Laten we samen op weg gaan naar een Positieve Groei Mindset!

 

Scroll naar boven