Download de gratis visualisatie: 'jouw ideale toekomst als ondernemer'

Visualisatie is een enorm krachtige en positieve tool. Door iedere dag te visualiseren kom je sneller bij je dromen en doelen. We zijn vaak bezig met de dingen die we niet willen in plaats van wat we wel willen. We worden tegengehouden en geblokkeerd door onze eigen gedachten en omstandigheden. Onze ‘mind’ gaat met ons aan de haal waardoor we niet grootser durven te dromen en stappen durven te zetten naar onze ideale toekomst als ondernemer.

Deze visualisatie draagt bij aan durven dromen, durven vertrouwen en durven gaan.

De afgelopen periode zijn wij achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van onze eerste online training ‘Boost je ondernemersmindset‘. Binnenkort komt deze online training beschikbaar op onze Positieve Groei Academy.

Wanneer jij als ondernemer nieuwsgierig bent en wel een ‘Positieve Boost’ kunt gebruiken in jouw zelfvertrouwen, mindset en bedrijf, schrijf je dan alvast in op onze wachtlijst. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Via deze gratis visualisatie kun je alvast een klein beetje kennismaken en direct aan de slag met de eerste oefening van deze online training.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct de gratis visualisatie
Met deze aanvraag schrijf je je ook in voor de wachtlijst van onze online training 'Boost je ondernemersmindset' En nee, we gaan je niet spammen, maar we zullen je wel als eerste op de hoogte stellen als deze training online komt.
Winkelwagen
Scroll naar top