Dé COACH TOOL Voor coaches die hun cliënten effectiever willen helpen naar blijvende gezondere gedragsverandering

Positieve Groei Kaarten en bijbehorende Online Training of in combinatie met de geaccrediteerde live workshop

Heb jij weleens het gevoel dat je als coach niet echt tot de kern van het probleem bij een cliënt komt? Dat het je maar niet lukt om je vinger precies op de zere plek te leggen? Wij weten hoe het voelt. Als ervaren coaches liepen we daar namelijk ook met regelmaat tegenaan. En daarom hebben wij de Positieve Groei Kaarten en bijbehorende Online Training ontwikkeld. Ze vormen een houvast voor het gesprek met je cliënt en zijn toepasbaar op elk probleem. 

Wil je liever live de kaarten ontdekken? Ga dan voor onze bijbehorende live workshop Positieve Groei. Voor meer informatie en data mogelijkheden klik op de tweede button. De workshop is geaccrediteerd door de BGN (8 punten), BLCN/KABIZ (5,5 punten) en ADAP (5 punten).

Coaching voor een gezondere leefstijl

Voor wie zijn deze  kaar ten geschikt?

De Positieve Groei Kaarten zijn speciaal ontwikkeld voor coaches die hun cliënten begeleiden naar een gezondere leefstijl. Als coach weet je dat een positieve mindset en een blijvende gedragsverandering de basis voor een nieuwe leefstijl is en heb je affiniteit voor holisitische gezondheid.

Je bent dus bijvoorbeeld leefstijlcoach, gewichtsconsulent, diëtist, mental coach, levenscoach, stress- en burn-out coach, beweegcoach, personal trainer of praktijkondersteuner. Het maakt niet uit of je een ervaren coach met een eigen praktijk bent of pas net begint, de kaarten zijn voor iedereen een waardevolle houvast voor een diepgaand gesprek met cliënten.

Het is ontzettend moeilijk om gedrag te veranderen en nagenoeg onmogelijk om dat in gang te zetten als je niet bij de diepliggende belemmerende gedachten van je cliënt kunt komen. Deze Positieve Groei Kaarten gaan je helpen om de juiste vragen te stellen en om de antwoorden boven tafel te krijgen waar je écht iets mee kunt bereiken.

Coaching voor een gezondere leefstijl

Word een expert in mindset- en gedragsverandering

Je herkent dat vast wel. Als coach werk je tijdens een gesprek keihard om de belemmerende gedachten van je cliënt te weten te komen. Je voelt je verantwoordelijk, je wil resultaat zien, je wil helpen omdat je jouw cliënt een makkelijker en fijner leven gunt. Maar terwijl jij als een malle aan het zenden bent, leunt je cliënt rustig achterover en laat het gewoon over zich heen komen.

“Staat het zweet wel op de goede rug?”

Met de Positieve Groei Kaarten heb je een zeer effectieve leidraad om met een paar doelgerichte vragen jouw cliënt in beweging te krijgen naar blijvende gedragsverandering. Zo bereik je met minder moeite veel meer resultaat en heb je aan het einde van het traject ook nog eens gegarandeerd een tevreden cliënt die je bij anderen gaat aanbevelen.

Beter klantgesprekken voeren als coach

Het succes van de Positieve Groei Kaarten

Tools for Coaching is een paar jaar geleden door Jennifer en Miranda opgericht. Dit is ontstaan omdat ze allebei een sterke behoefte hadden aan een bepaald stramien om met de juiste vragen tot de kern van de problematiek van hun cliënten door te dringen. Met knippen en plakken hebben ze daarom samen een kaartendeck gemaakt om het veranderen van de mindset te ondersteunen: de Positieve Groei Kaarten.

De kaarten werden gedrukt en langzaam maar zeker gingen steeds meer coaches ze in hun praktijk gebruiken. Vanaf begin af aan zijn we verrast hoe effectief de kaarten werken. Inmiddels werken er meer dan 350 coaches in NL en Belgie nu met deze waardevolle coach tool.
Je kunt ervoor kiezen om de Positieve Groei Kaarten te kopen in combinatie met de bijbehorende Online Training of Live workshop Positieve Groei. In beide gevallen krijg je uitleg en een demonstratie van Jennifer en Miranda. Wil je feedback op jouw coaching met de Positieve Groei Kaarten? Kom dan naar onze live workshop. Tijdens de online training en/of workshop kun je zien en ervaren wat de kaarten met je doen en haal jij het maximale uit deze coach tool.

Tools for Coaching draagt inmiddels actief bij aan de verdere ontwikkeling van talloze coaches om hun cliënten nog beter te kunnen begeleiden.

Cliënt als expert
Dit levert het jouw cliënten op

De Positieve Groei Kaarten zijn niet alleen handig als leidraad tijdens een gesprek, ze zorgen er ook voor dat je betere resultaten kunt boeken:

Dit levert het jou als coach op

De Positieve Groei Kaarten leveren niet alleen voordelen voor je cliënten, ook voor jou als coach zijn ze een verademing:

Leefstijl coaching en training
Handige coaching tool voor coaches

Hoe werkt het?

De Positieve Groei Kaarten bestaan uit 120 kaarten en worden met een uitgebreide uitleg geleverd. De kaartendek heeft drie onderdelen en elk onderdeel bestaat uit 40 kaarten.

  • De grijze kaarten gaan over belemmerende en niet helpende gedachten.
  • Bij de groene kaarten staan de helpende gedachten centraal.
  • De roze kaarten bevatten positieve acties en concrete stappen naar een gezondere leefstijl.

Als je de kaarten gaat gebruiken, doorloop je 
3 stappen:

Stap 1
Leg alle grijze kaarten met de tekst naar boven op tafel. De cliënt bekijkt de kaarten en kiest 1 tot 3 kaarten uit die hij of zij als niet helpende gedachten herkent. De cliënt laat deze gedachten binnenkomen om ze vervolgens echt te doorvoelen. Hoe voelt het eigenlijk om dit te denken? Wat voor effect heeft dit op zijn of haar gedrag?

Stap 2
Leg alle groene kaarten met de tekst naar boven op tafel. De cliënt bekijkt alle teksten en kiest 1 tot 3 kaarten uit die in zijn of haar situatie als veel positiever zouden worden ervaren en zouden kunnen helpen (ook al voelt de cliënt deze helpende gedachten misschien nog niet als waarheid). Welke kaarten raken?

Stap 3
Leg alle roze kaarten met de tekst naar boven op tafel. De cliënt bekijkt de teksten en kiest 1 tot 3 kaarten met acties voor de komende week, met de gekozen helpende gedachten in het achterhoofd. Welk concreet gedrag wordt er nu mogelijk? Hoe voelt dit? Wanneer gaat je cliënt hier echt mee aan de slag?

Tip
Het is handig als de cliënt tijdens de sessie een foto van de gekozen kaarten maakt. De helpende gedachten en acties kan de client dagelijks bekijken en als affirmatie(s) gebruiken.

Groeikaarten voor lifestyle coaches

Specificaties

Doosje bestaat: uit 120 kaarten met uitleg

Auteurs: Miranda Zaad en Jennifer de Jonge

Prijs voor de Positieve Groei Kaarten + bijbehorende Online Training: €99,- ex btw.

Prijs voor de Positieve Groei Kaarten + bijbehorende live workshop: €297,- ex btw.

Leeftijd: volwassenen

Verzending: De bestellingen die u op Toolsforcoaching.eu doet, worden door ons verzonden via PostNL. Deze logistieke dienstverlener is snel en betrouwbaar.

Verzenddagen

  • Onze standaard verzenddagen zijn: dinsdag en vrijdag.
  • Alle bestellingen die vóór 16.00 uur zijn besteld zullen wij dan verzenden.
  • Alle bestellingen op dinsdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende vrijdag.
  • Alle bestellingen op vrijdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende dinsdag. Na verzending is het brievenbuspakje in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar ons verzend- en leveringsbeleid.
Winkelwagen
Scroll naar boven