Grootser Denken, Dromen en Doen

Herken jij dit ook? Als coach en ondernemer heb je grote wensen en doelen? Doordat jij jezelf klein houdt, lijken deze grote dromen heel ver weg.

GROOTS DROMEN ALS COACH EN ONDERNEMER

In onze 23ste podcast hebben we het over onze stappen die we maken en gemaakt hebben als coach, opleider en ondernemer. Het is zo mooi om te merken dat als je leert om grootser de denken en grootser te dromen dat je veel grotere stappen durft en kunt zetten.

Wat voor ons een half jaar geleden nog ONDENKBAAR was is nu een feit; zoals bijvoorbeeld dat wij een enorme investering in onszelf en in onze business hebben gedaan. We zijn een business coach traject van drie jaar aangegaan bij Simone Levie. We hebben gewoon een VETTE JA gezegd, maar wel met flinke kriebels in onze buik hoor!

Ook in het kader van Lion’s Gate (8-8 jl.) hebben wij een prachtig en ultiem coachtraject van een jaar aangeboden voor €8.888,-. Hierin ook weer gestimuleerd door onze businesscoach. Ook dit was een tijdje geleden ondenkbaar. “Dat gaat toch niemand doen.” We hebben dit aanbod 1 dag open gesteld en lieten verder los wat er zou gebeuren. Als er niemand zou reageren zou dat ook prima zijn, maar we stonden en staan enorm achter dit prachtige aanbod waarin diegene die dit traject aangaat een enorme positieve shift gaat doormaken, zowel zakelijk als privé. 

JE EIGEN GEDACHTEN ZIJN ALLESBEPALEND

Maar, wat gebeurde er? Er kwam1 optie en 2 geïnteresseerden voor de toekomst. WAUW! Je bent wat je denkt. Je eigen gedachten over wat jij te brengen hebt zijn allesbepalend. Als je dus grootser gaat denken, worden er ook grotere dingen mogelijk. HOE ONTZETTEND WAAR hebben wij gemerkt! 

Als wij klein blijven denken zal de impact die wij maken ook relatief klein blijven. Maar wij willen een hele grote impact maken en op heel veel coaches en ondernemers in Nederland en België. Dat is alleen maar mogelijk als wij ook grootser gaan denken over onszelf, over wat wij te bieden hebben en over onze mogelijkheden. 

VOLG & LEEF JE PASSIE

Als je je passie diep van binnen voelt dan:

– wil je die toch ook voor 100% leven?
– wil je toch zoveel mogelijk mensen helpen om die ‘betere versie’ van zichzelf te worden?
– heb je toch doelen en dromen die je wil waarmaken?
– wil je toch impact maken?

Toch zijn er die belemmerende gedachten en comfortzone die het je vaak lastig maken. Because:

What if you fall?
Oh, but my darling: What if you FLY?

Wat denk je dat er gebeurt als je grootser gaat denken, grootser gaat dromen en grootser gaat doen?
De limieten die we onszelf opleggen bestaan namelijk niet.

Ben jij die coach en ondernemer die, net als wij, het verschil wil maken in jouw vakgebied?

Dan is het volgende vast iets voor jou:

Wij hebben namelijk de Positieve Groei Academy gelanceerd. Op deze online Academy gaan we stap voor stap super mooie online opleidingen en andere online producten ontwikkelen. Natuurlijk blijven we ook onze live opleidingen en workshops geven, maar vanaf nu kun je ook vanaf je bank, terras of zelfs vanaf je vakantieadres je laten inspireren door ons!

Het eerste product dat op deze Positieve Groei Academy staat is: De Positieve Groei Masterclasses.
Dit zijn 12 online Masterclasses over de volgende onderwerpen:

  • NLP & Coaching
  • Positieve (Money)Mindset
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Zelfliefde
  • Law of Attraction
  • Blijvende Gezonde Gedragsverandering

Met deze Online Masterclasses willen wij zoveel mogelijk coaches en ondernemers bereiken en inspireren.

Omdat we het zo laagdrempelig mogelijk willen houden hebben we een mega lage prijs van €57,- excl BTW voor 12 Masterclasses! (deze weggeefprijs geldt tot 25-08-22. Daarna gaat de prijs omhoog.)

Wil jij meer horen over Grootser Denken, Dromen en Doen, luister dan ook naar onze Positieve Groei Podcast aflevering #23

Wil jij tot en met volgende zomer elke maand geïnspireerd worden en lekker blijven leren meld je dan snel aan voor de Positieve Groei Masterclasses!

Heb je vragen of wil je ergens over sparren? Stuur ons een berichtje via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven