Intuitive business coaching

Welkom op jouw kantelpunt – het moment waarop je besluit niet alleen te dromen van succes, maar het ook actief na te jagen.

Als je deze woorden leest, resoneren we met een diepe waarheid binnenin jou: je hebt het gevoel dat er zoveel meer in je zit dan je tot nu toe hebt laten zien. Je bent klaar voor die commitment, klaar om te ontdekken wat je echt in je hebt en om dat met de wereld te delen.

Waarom en voor wie is het Intuitive Business Coaching Traject ontwikkeld?

Dit traject is speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemende coaches die een fantastisch bedrijf en leven willen creëren

Op een manier die bij jou past. Veel business coaches adviseren verschillende strategieën. En weet je, niet 1 strategie is heilig, het werkt allemaal. Alleen wij zijn er van overtuigd dat alleen jijzelf het stuur in handen mag nemen. Jij bepaalt de regels. Als ze goed voelen voor jou, dan is dat jouw pad naar succes. Meer durven vertrouwen op je intuïtie en daar naar handelen. Klinkt dat niet fantastisch?

Ben je klaar om je toekomst vorm te geven!!

Wij staan dit waardevolle traject tot jou beschikking. Twee ervaren en professionele coaches en trainers waar je op kunt terugvallen voor accountability & implementatie binnen jouw bedrijf, maar jou ook uitdagen om boven jezelf uit te stijgen.

Door middel van Intuïtieve Mindset- en Business Coaching, NLP & Ademwerk coaching. Krachtige tools om je te helpen bij het overwinnen van obstakels en het versnellen van je groei.

Wij geloven erin dat heel veel ondernemende coaches veel meer uit hun business kunnen halen dan ze vaak doen. Geldt dit ook voor jou?

Voor ons is dit heel lang ook zo geweest. Nu wij merken dat dit echt te veranderen is willen wij anderen hierin graag inspireren en meenemen.

Wijzelf merken hoe super het is om echte groei te ervaren in je business.

Dat gunnen wij jou ook!

Hoe meer tijd jij besteedt aan je groei en ontwikkeling, hoe sneller het zich in je leven gaat manifesteren. En geloof ons: Dat kan heel snel gaan!

 

 

Voel het.


Geloof het.


Bereik het. 

Intuitieve coaching voor ondernemers.
Versterk je mindset, vergroot je impact.
Leef je droom!

 

  • Onze trajecten starten altijd met een Kick-Off Live dag: Deze dag staat geheel in het teken van jouw coaching bedrijf. We kijken waar je staat, waar nu de belemmeringen zitten en waar je naar toe wil. We bepalen een strategie en maken een plan van aanpak voor de komende maanden. Ergens op een mooie locatie van 10.30 tot 15.30 uur, inclusief gezonde lunch.
  • 2x per maand 1-op-1 coaching via zoom met Miranda en/of Jennifer van 60 min (12 coaching calls in totaal). Persoonlijke aandacht voor jouw specifieke behoeften en doelen.
  • BONUS Voxer of WhatsApp Coaching: Tussen de sessies door is er de mogelijkheid om onbeperkte contact met ons op te nemen via Voxer. Directe toegang tot ons voor begeleiding en inzichten wanneer je het nodig hebt. Als stok achter de deur, als je wil sparren of vragen hebt.
  •  

Wat gaat dit traject je opleveren?


Dit traject helpt jou grote stappen te zetten naar de business van je dromen!

  • Individuele aandacht: Jouw groei staat centraal. Met één-op-één coaching krijg je de aandacht die je verdient. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen en durft te gaan staan voor jouw verhaal, jouw goud.
  • Op maat gemaakte strategieën: We kijken waar je nu staat, en waar je naartoe wilt. Samen stippelen we de weg uit. Je leert luisteren naar je intuitie en daar naar te handelen. 
  • Nieuwe inzichten en tools: door middel van Intuitieve Mindset- en Business Coaching, NLP & Ademwerk bieden we je de kans om patronen te doorbreken, op een diep niveau te transformeren en in de identiteit te stappen van jouw toekomstige succesvolle jij. Alles wat jij nodig hebt om je leven en business te transformeren. 
  • Echte resultaten: Jouw succes is ons doel. We zijn toegewijd aan het creëren van een impactvolle verandering voor jou en je cliënten.

Onze trajecten zijn speciaal ontworpen voor coaches zoals jij, die niet alleen streven naar een succesvolle praktijk, maar ook een diepgaande impact willen maken op het leven van hun cliënten.

Intuitive Business Coaching – 6 maanden Speciale introductieprijs ( t/m 15 juli 2024) Normaal: €4.500,-
NU: €1950,- (betaling in termijnen mogelijk)

Meer live coaching gewenst? Dit is op aanvraag mogelijk, we sturen een opmaat gemaakte offerte toe.

Belangrijk: Er is nog 1 plek beschikbaar tot 15 juli 2024 – 8 zijn er al gereserveerd. Dit is een eenmalige kans om tegen een gereduceerde prijs deel te nemen aan dit transformerende traject.

Dit is jouw kans om de stap te zetten naar een diepgaande verandering en het creëren van het bedrijf en leven waar je van droomt. Kies voor groei, kies voor transformatie, kies voor jezelf.

Ben je klaar om je toekomst vorm te geven? 

Wij staan dit waardevolle traject tot jou beschikking. Twee ervaren en professionele coaches en trainers waar je op kunt terugvallen voor accountability & implementatie binnen jouw bedrijf, maar jou ook uitdagen om boven jezelf uit te stijgen.

Door middel van Business Coaching, NLP & Ademwerk coaching. Krachtige tools om je te helpen bij het overwinnen van obstakels en het versnellen van je groei.

If you want something you’ve never had, you got to
do something you’ve never done!

Veelgestelde vragen

Ja zeker, je kunt het bedrag ook in 3 of 6 termijnen betalen. 

Dit traject is voor de startende ondernemende coach die net gaat beginnen of al gestart is, maar ook zeker voor de ondernemende coach die al wat langer bezig is en next level wil.

Vraag een vrijblijvende zoomcall aan zodat we samen kunnen kijken of dit traject ook voor jou geschikt is.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Geestweg 21
2371AD
Roelofarendsveen

KVK 76176290
Vestigingsnr. 000044001304

Winkelwagen
Scroll naar boven