de kracht van NLP & AdemWerk

Transformeer je leven & business met NLP & Ademwerk 

Je voelt diep van binnen dat je het waard bent om in overvloed te leven.

Maar misschien herken je het volgende wel:

 • Aan alles voel je dat het er allemaal nog niet zo uitkomt als je zou willen en kunnen;
 • Ergens houd je jezelf nog tegen en klein, alsof er nog iets in de weg zit om echt in die ‘succesvolle jij’ te stappen;
 • Je zit veel in je hoofd omdat je constant ‘aan staat’;
 • Je wil (en moet van jezelf) alle ballen hoog houden en daarom heb je het gevoel dat je alles half half doet;
 • Je merkt dat je terugtrekkende bewegingen maakt maar kunt er niet helemaal de vinger op leggen.

Je bent toe aan meer connectie met jezelf zodat jij goed voelende keuzes kunt maken van binnenuit?

Je bent toe aan meer innerlijke rust en balans in jezelf, je leven en business?

Ontdek ons unieke traject waarin we de kracht van Ademwerk en Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP) combineren om jou te begeleiden naar een leven en business van vervulling en succes.

Het is verhelderend en helend, je ervaart meer zelfvertrouwen, zelfliefde en (levens)energie, je komt echt tot inzichten en laat negatieve energieën, oude emoties en patronen los. 

Feeling is healing!

"Door bewust te ademen en je gedachten te sturen, kun je de regisseur worden van je eigen leven"

Waarom NLP & Ademwerk combineren?

Door Ademwerk te combineren met Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), ontstaat een krachtige combinatie die verhelderend en helend werkt. Terwijl de verbonden ademhalingstechniek diepgaande sensaties en genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak teweegbrengt, biedt NLP de gereedschappen om dieper in te gaan op de inzichten die tijdens deze sessies worden verkregen. Samen kunnen ze helpen bij het loslaten van oude, negatieve emoties, belemmerende patronen en overtuigingen. Dit opent de deur naar meer zelfvertrouwen, plezier en liefde in jouw leven, terwijl je een helderder pad creëert naar persoonlijke en zakelijke groei.

Waarom zou je kiezen voor dit traject, lees hieronder 6 grote voordelen:

 1. Diepgaande emotionele verwerking: Door Ademwerk en NLP te combineren, ervaar je een dieper niveau van emotionele verwerking. Ademwerk kan helpen bij het vrijgeven van vastgehouden emoties en NLP-technieken identificeren en transformeren negatieve overtuigingen en patronen.

 2. Snellere gedragsverandering: NLP biedt effectieve technieken voor gedragsverandering, en Ademwerk kan helpen bij het creëren van een staat van openheid waarin deze technieken nog effectiever kunnen zijn. Door de twee te combineren, ervaar je sneller en diepgaander positieve gedragsveranderingen.

 3. Verbeterde zelfbewustzijn: Ademwerk helpt jou om dieper in contact te komen met je lichaam en emoties en NLP helpt bij het identificeren van gedachtenpatronen en overtuigingen. Door deze twee te combineren, kan je een verhoogd niveau van zelfbewustzijn bereiken, wat essentieel is voor persoonlijke/zakelijke groei en ontwikkeling.

 4. Betere stressbeheersing: Ademwerk biedt directe verlichting van stress en spanning in het lichaam, en NLP-technieken jou helpen bij het herkennen en herstructureren van negatieve denkpatronen die bijdragen aan stress. Door deze twee benaderingen te integreren, kan je effectiever leren omgaan met stress en spanning in je leven.

5. Krachtige mindsettransformatie: NLP richt zich sterk op mindsettransformatie, en  Ademwerk helpt je om meer open te staan voor positieve veranderingen. Door de twee te combineren, ervaar je diepgaande en blijvende verschuivingen in je mindset en overtuigingen. 

6.
Verbeterde communicatievaardigheden: NLP biedt krachtige technieken voor verbeterde communicatie, en Ademwerk helpt bij het verminderen van spanning en angst die communicatie belemmeren. Door deze twee te combineren, verbeter je je communicatievaardigheden.

“The Quality of our breath expresses our inner feelings.”

-T.K.V. Desikachar-

❥ Intake online/offline 

❥ 3x  een bewust verbonden adem sessie (duur van 2 – 2,5 uur) Dit helpt je om vastgehouden emoties en negatieve energie vrij te geven waardoor je dieper in contact komt met jezelf en je lichaam en heling plaatsvindt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

❥ 2x een NLP coach sessie (duur van 1 – 1,5 uur) waarin je een transformerende tijdlijn interventie ondergaat waardoor je negatieve overtuigingen en patronen kunt identiferen en transformeren.

❥ Wekelijks contact met ons via Whatsapp of mail

❥ Eindgesprek online: Hoe kijk je terug en wat neem je mee?

Wat gaat dit traject je opleveren?

 

In dit traject richten wij ons het innerlijk werk, op persoonlijke groei en emotionele integratie. De ademsessies en NLP interventies zijn gericht op het loslaten wat je niet langer dient en helpen je blokkades en patronen doorbreken die op (onbewust) niveau in jou leven.

 • Ervaar een echte transformatie door thematische ademsessies die speciaal op jou zijn afgestemd.
 • Ervaar meer energie, verbeterde nachtrust en diepe ontspanning.
 • Los oude, vastzittende emoties en energien in je lichaam op en bevorder zo de heling.
 • Versterk de verbinding met je lichaam en je hart.
 • Ervaar innerlijke rust en ontwikkel (meer) zelfliefde.
 • Stimuleer je creativiteit en intuitie en laat deze nog meer stromen.

Dit traject heeft uitwerkingen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel. Het biedt dus een holistische benadering om jouw welzijn en persoonlijke groei te ondersteunen, gericht op zowel emotionele heling als het versterken van jouw levenskwaliteit.

Ademcoaching kan o.a. werken voor:

 • Contact maken met je gevoel

 • (Onderdrukte) emoties doorvoelen, integreren, loslaten

 • Fysieke en mentale spanning en stress ontladen

 • Trauma verwerken

 • Doel en richting vinden in je leven

 • Belemmerende overtuigingen ombuigen

 • Verslavingen en negatieve patronen doorbreken

 • Een groter gevoel van geluk en levensenergie

Speciale prijs, alleen geldig in 2024 (vanaf 1 januari 2025 gaat de prijs omhoog)
Normaal: €1625,- NU: €999,-  ex btw 

Belangrijk: voor dit traject zijn t/m half december 2024 slechts 5 plekken beschikbaar. Dit is een eenmalige kans om tegen een gereduceerde prijs deel te nemen aan dit transformerende traject.

Dit is jouw kans om de stap te zetten naar een diepgaande verandering en het creeren van het bedrijf en leven waar je van droomt. Kies voor groei, kies voor transformatie, kies voor jezelf.

Wij staan dit waardevolle traject tot jou beschikking. Twee ervaren en professionele coaches en trainers waar je op kunt terugvallen voor accountability & implementatie binnen jouw bedrijf, maar jou ook uitdagen om boven jezelf uit te stijgen.

 

Veelgestelde vragen

Ja zeker, je kunt het bedrag ook in termijnen betalen in overleg met ons.

Vraag een vrijblijvende zoomcall aan zodat we samen kunnen kijken of dit traject ook voor jou geschikt is.

Staat jouw vraag er niet bij? Of wil je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?mNeem dan contact met ons op, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

Geestweg 21
2371AD
Roelofarendsveen

KVK 76176290
Vestigingsnr. 000044001304

Winkelwagen
Scroll naar boven