Inschrijven voor wachtlijst: liveDAG: ONDERNEMEN MET IMPACT

WAAR SELF-CARE & BUSINESS SAMENKOMEN

Op een prachtig landgoed midden in de natuur, waarbij business en self-care samenkomen: Ondernemen met IMPACT.

Je bent ondernemer, creatief en je bruist van de ideeën maar waar begin je? 

Onze droom is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen naar grootser denken, dromen & doen. We merken dat zoveel ondernemers zich klein houden en hier zijn wij ook ervaringsdeskundige in. Inmiddels hebben wij op dit gebied veel geleerd en is het zo zonde als we maar blijven zitten waar we zitten. Door groei, stretchen en elkaar uplevelen kunnen we zoveel IMPACT maken met elkaar.

“Grootser denken, dromen & doen”

Diep van binnen voel jij ook dat je veel meer uit jezelf en je business kunt halen. Alleen is er eigenlijk geen tijd en ruimte om na te denken over de ‘hoe, wat en wanneer’. Je voelt een sterk verlangen naar meer ondernemen vanuit jouw intuïtie en ‘eigen ik’. Je hebt er een handje van om jezelf klein te houden. Je zit vast in bepaalde patronen waarin het je keer op keer niet lukt om ze te veranderen. Je durft eigenlijk niet echt te gaan staan voor je authentieke zelf en jouw dromen & doelen.

Dus wil jij….

…authentiek ondernemen
…creatief & vindingrijk ondernemen
…met lef & zelfliefde ondernemen
…grootser denken, dromen & doen

…echte IMPACT maken op jouw klanten?

Kom dan naar onze Livedag: Ondernemen met IMPACT (Nieuwe datum nog niet bekend) Inschrijven voor de wachtlijst is vanaf nu mogelijk!
Een dag waarin al deze elementen samenkomen en jou een enorme ‘Positieve Boost’ geven op zowel self-care als business vlak. Dit is niet alles want jij gaat met een concreet stappenplan naar huis zodat je de laatste maanden van dit jaar nog volop gaat knallen. Dit is een self-care business livedag waarin we met een like-minded groepje vrouwen aan de slag gaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met elkaar de grootste IMPACT kunnen maken. Want als jij in jezelf gelooft, je gaat staan voor wie je bent en wat je te bieden hebt is the sky the limit.

Praktische informatie

Wanneer wordt deze Livedag gegeven?

Locatie: Landgoed de Hoorneboeg
Ruimte: De Villa (Clubhuis)
Datum: datum nog niet bekend
Tijden: 10.00 – 20.00 uur

Jouw investering

 Voor een compleet verzorgde dag is:  € 249,- exclusief 21% BTW en dit is dus inclusief koffie, thee, water, healthy snacks, lunch & een afsluitend diner.  

GUN JEZELF GROEI & IMPACT

En laat je   Positief  verrassen!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Leefstijl coaching en training
Winkelwagen
Scroll naar boven