OVER tools for coaching

Wij stellen ons graag even voor!

Pioniers in de wereld van NLP & Mindset.
Het ‘Gouden Duo’met een unieke mindset methode om effectiever en speelser te coachen.

OFTEWEL: Wij zijn Miranda & Jennifer, de gezichten achter Tools for Coaching.

“Zullen we samen eerst even terugblikken op de start van ons ondernemersavontuur?”

De Organische Ontmoeting
“Het ontstond vanuit een enkele gedachte, een idee, een inspired action. Ik, Miranda, was op zoek naar een tool die cliënten hielp hun onbewuste gedachten en overtuigingen te herkennen en dat tegelijkertijd een houvast bood tijdens coaching sessies. Een kort appje naar Jennifer bracht een spontane impulsieve reactie: “Zullen wij dit samen gaan ontwikkelen?”.

Deze geïnspireerde actie, ogenschijnlijk simpel, was het begin van een unieke samenwerking. 

“Vanuit onze eigen praktijken, waar passie en toewijding centraal stonden, voelden we een gemeenschappelijke verlangen om een tool te creëren die de mindset daadwerkelijk kon transformeren.

Dit leidde tot creatieve brainstormsessies, vaak afgewisseld met heerlijke lunches, waarin onze unieke Mindset Methode en de Positieve Groei Kaarten tot leven kwamen. Toen we deze nieuwe aanpak in onze praktijk introduceerden, werd al snel duidelijk hoe krachtig ze waren voor zowel cliënt als coach. Ze waren simpelweg te waardevol om voor onszelf te houden.

“Hierdoor groeide deze methode en kaartendesk uit tot een essentiële tool voor elke coach die zich toespitst op leefstijl- en mindsetverandering. Zijn we enorm dankbaar dat er al meer dan 450 coaches werken met onze Positieve Groei Methode en hebben we de ambitie om de wereld te veroveren”

Het fungeert als een betrouwbaar kompas tijdens het coachingsproces. Gedreven door deze overtuiging zetten we de stap naar productie en lanceerden we eind 2019 onze eerste editie van de effectieve en speelse coach tool: “Positieve Groei Kaarten”.

'Volledige focus op Tools'

“Enkele jaren zijn voorbijgevlogen, en in die tijd hebben we niet stilgezeten. Onze gezamenlijke passie en missie heeft geleid tot de volledige focus op ‘Tools’.

We hebben met trots onze eigen NLP Coach opleiding opgezet en onze unieke mindset methode, inclusief de positieve groei kaarten, verfijnd en doorontwikkeld. Bovendien hebben we de ‘Positieve Groei Academy’ gelanceerd: een NLP & Mindset Playground waar we een scala aan online trainingen en webinars bieden die het hart raken.

Hier duiken we diep in thema’s als mindset, coaching, NLP en ondernemerschap.

Samen bouwen we aan een krachtige toekomst.”

Een beweging voor vrouwelijke ondernemende coaches

Een Beweging voor Vrouwen
Wij richten ons op de ambitieuze vrouwelijke ondernemende coaches. Vrouwen die voelen dat er méér in hun zit dan ze nu laten zien. Vrouwen die moedig zijn, durven investeren in zichzelf. Vrouwen die verder willen gaan, impact willen maken, en hun cliënten en klanten willen transformeren.

We bieden twee stromingen: coaching & coachtools en alles rondom jouw ondernemers mindset. We nodigen je uit om samen met ons te leren, te groeien en een community te vormen. Via onze website, Positieve Groei Podcast, TikTok, YouTube, Instagram en LinkedIn account delen we tools, tips, inspiratie en handvatten voor zowel coaching als ondernemerschap.

Als ondernemers leren we elke dag. Door te investeren in business coaching en te leren van inspirerende vrouwelijke leiders in hun vakgebied, groeien we in ons streven naar excellentie. We zijn geen standaard bedrijf; we willen een beweging creëren.

Jouw Ambitie, Onze Missie

Ben jij een ambitieuze vrouw die klaar is om zichzelf niet langer klein te houden? Die voelt dat er meer in je zit? Samen kunnen we next level gaan. Ons volledige potentieel gebruiken.

Wij zijn hier om jou te ondersteunen, te inspireren en je te voorzien van de tools en de succesmindset die je nodig hebt.

Jouw succes = ons doel!

Facts about Jennifer:

 • Eeuwige liefde: Al meer dan 34 jaar deel ik mijn leven met mijn allereerste vriendje, Andre. Samen hebben we drie prachtige volwassen dochters grootgebracht. En inmiddels zijn er alweer een aantal jaren een paar lieve en gezellige vriendjes bijgekomen.

 • Dansen door de tijd: Mijn liefde voor dansen ontstond toen een dansleraar Andre en mij voor wedstrijddansen koppelde. We hebben jarenlang wedstrijden gedanst en zijn 30 jaar geleden getrouwd. Na een pauze van 20 jaar zijn we onlangs weer begonnen, en ondanks dat we 50+ zijn, overwegen we opnieuw wedstrijddansen. Het blijft een gedeelde passie!

 • Carrièreswitch: Na mijn werk als diëtist in het Academische Ziekenhuis van Utrecht en een revalidatiecentrum, heb ik in 2008 de sprong gewaagd naar het zelfstandig ondernemerschap. Ik had een eigen coachpraktijk en ging lesgeven. Ik heb mijn kennis gedeeld bij verschillende opleiders, waaronder Sonnevelt Opleidingen en de Academie voor Psychologica, in vakken zoals Leefstijlcoaching, gewichtsconsulent, mental coaching en diverse NLP opleidingen.

 • NLP-passie: Neuro-linguïstisch Programmeren kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar krachtige coachingstechnieken. Ik wilde begrijpen hoe ons brein werkt en waarom we doen zoals we doen. Het heeft mijn hart gestolen en is nu de basis van alles wat ik doe, zowel zakelijk als persoonlijk.

 • Dierenliefde: Ik ben niet alleen gek op dansen, maar ook, samen met mijn gezin, een enorme dierenliefhebber. (ooit wilde in dierenarts worden, maar ben niet door de loting gekomen 8-))

 • Wandelen in de natuur: Een andere passie van mij is wandelen. Ik vind het geweldig om de natuur in te trekken en nieuwe plekken te ontdekken, al dan niet vergezeld door mijn hondje.

MIJN MOTTO:

“Je hebt alles in je om te komen waar jij wil.” Dit motto is mijn levensgids en herinnert me eraan dat we onze eigen krachten kunnen ontdekken en inzetten om onze dromen te verwezenlijken.

Ik hoop dat mijn verhaal en mijn motto jou inspireren om je eigen pad te volgen, vol avontuur, groei en zelfontdekking. Samen kunnen we streven naar positieve verandering en succes!

Facts about Miranda:

 • Mama van 3 prachtige kids, al een hele lange tijd gelukkig samen met partner Edwin en nu door het leven als verloofde (in 2025 gaan we trouwen).

 • Genieten van windstil weer met de warme zon op mijn gezicht is puur geluk.

 • Wandelen en tennissen zijn favoriete bezigheden, maar soms ben ik ook hardlopend of in de sportschool te vinden.

 • Zes jaar lang heb ik als Happy & Healthy Wandel Coach vrouwen individueel en in groepsverband gecoacht naar een positieve mindset en blijvende gezondere gedragsverandering, vanuit mijn praktijk aan huis. Het organiseren van Day Retreats voor een kleine groep vrouwen vond ik ook super tof om te doen. Hierin kwam alles samen, zelfliefde, zelfzorg, mindset en coaching.

 • In mijn huidige rol als NLP Coach & Docent ben ik steeds weer onder de indruk van de impact van NLP interventies. Het is een feestje dat ik andere ondernemende coaches mag inspireren om hun eigen pad te bewandelen en vol vertrouwen op hun intuïtie te leunen, zowel in hun coachingpraktijk als in hun ondernemerschap.”

 • Van nature misschien wat chaotisch, maar dat omschrijf ik liever als ‘creatief en sociaal’.

 • Hoewel down-to-earth, ben ik ook spiritueel ingesteld; mijn echte spirituele reis is echter pas enkele jaren geleden begonnen.

 • Vroeger verslond ik de boeken van Harry Potter. Een lange tijd dacht ik dat ik geen ‘lezer’ was maar sinds een jaar of 8 geleden kwam daar verandering in, toen ik de boeken rondom mindset, persoonlijke ontwikkeling, de wet van aantrekking, lifestyle en ondernemerschap ontdekte.

 • Ook wel door anderen omschreven als een ‘bubbly en sprankelend’ persoon. 

 • Een goed glas wijn, fijn gezelschap en culinaire smaakexplosies zijn zaken waar ik echt van kan genieten.

 • Hoewel down-to-earth, ben ik ook spiritueel ingesteld; mijn echte spirituele reis is echter pas enkele jaren geleden begonnen.

MIJN MOTTO?

“Echt een levensmotto heb ik niet, wel voel ik steeds meer dat ik, hier op aarde, een ‘zielsmissie’ heb om andere vrouwen te helpen hun intuïtie terug te vinden, en dit doe ik met mijn stem en boodschap”

Winkelwagen
Scroll naar boven