Ontdek onze zelfhulp- en coachtool de
 ‘Positieve Groei BUSINESS Kaarten’ 

Ben jij een ondernemer of ondernemende coach die worstelt om van je passie een bloeiend bedrijf te maken? Je bent niet alleen. Veel coaches en ondernemers voelen zich beperkt, alsof ze in een vicieuze cirkel van hobbyen zitten, niet in staat om hun ware potentieel te bereiken. Wij begrijpen je frustratie en willen je helpen. 

Daarom introduceren wij de Positieve Groei BUSINESS Kaarten en bijbehorende Online Training: ‘Boost Jouw Ondernemers Mindset’, die jouw klanten én jou naar een hoger niveau tilt. 

Deze krachtige coachtool en bijbehorende online training ‘Boost Jouw Ondernemers Mindset is speciaal ontworpen om je te helpen de winnaarsmindset te ontwikkelen die je nodig hebt om je dromen als ondernemende coach waar te maken. Met de Positieve Groei Business Kaarten zet je elke keer opnieuw een stap dichter naar succes, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

Waarom kiezen voor deze Positieve Groei BUSINESS Kaarten en bijbehorende online training?

  1. Unieke benadering: Deze kaarten bieden een unieke benadering om je coaching en ondernemersmindset te verbeteren en je klanten op een hoger niveau te brengen.
  2. Bewezen resultaten: Als ervaren coaches en ondernemers hebben wij deze tool zelf gebruikt en gezien hoe het ons en onze klanten geholpen heeft om te groeien en succes te behalen.
  3. Flexibel en herbruikbaar: Gebruik deze kaarten keer op keer en blijf jezelf en je klanten ontwikkelen, inspireren en motiveren.
  4. Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginnende ondernemer of ondernemende coach bent of al jaren ervaring hebt, de Positieve Groei Business Kaarten zijn een waardevolle aanvulling op je toolbox.

Stap voor stap vanuit zelfliefde en zelfzorg naar je droombusiness!

BESTEL VANDAAG NOG de Positieve Groei BUSINESS Kaarten en ontvang de Online Training: ‘Boost Jouw Ondernemers Mindset’ als BONSU cadeau van ons. Maak van je passie een succesvol bedrijf. Wacht niet langer en grijp deze kans om je business te transformeren.

Met de Positieve Groei Business Kaarten ben je klaar om jezelf en je klanten naar een hoger niveau te tillen en een succesvol bedrijf te creeren. Bestel nu en ontdek de kracht van deze bewezen effectieve coachtool. 

Je zult versteld staan van de resultaten!

Voor wie zijn deze Business Kaarten geschikt?

Transformeer je ondernemers mindset met deze krachtige zelfhulp & coachtool

Als coach of ondernemer weet je als geen ander dat jouw mindset de sleutel is tot succes. Maar soms kunnen belemmerende gedachten en gevoelens je in de weg zitten en je groei beperken. Dat is waar de Positieve Groei Business Kaarten om de hoek komen kijken.

Deze methode en kaarten zijn speciaal ontwikkeld als krachtige zelfhulptool om jouw ondernemers mindset te versterken en te ontwikkelen. Maar niet alleen jij als ondernemer kunt hier van profiteren. Ook als (Business) coach kun je jouw (ondernemers) klanten helpen om belemmerende patronen te doorbreken en hun mindset te shiften naar mogelijkheden en Positieve Groei.

De Positieve Groei Business Kaarten zijn ontworpen om je te helpen bij het doorbreken van patronen in denken, voelen en doen. Ze helpen je bij het vinden van de dieperliggende kern van belemmeringen en zetten je meteen op de juiste weg naar een succes mindset en bijbehorende concrete acties.

Kortom, als jij als ondernemer of coach op zoek bent naar een krachtige tool om jouw mindset te versterken en te ontwikkelen, dan zijn de Positieve Groei Business Kaarten absoluut iets voor jou!

Wat kun je verwachten?

De Positieve Groei Business Kaarten zijn niet alleen handig als leidraad tijdens een gesprek, ze zorgen er ook voor dat je betere resultaten kunt boeken:

Kortom: met deze tool ontwikkel jij die succes mindset die nodig is om jouw dromen als coach en ondernemer waar te maken.

Zo werken de Positieve Groei

Business Kaarten

De Positieve Groei Business Kaarten bestaan uit 150 kaarten en worden met een uitgebreide uitleg geleverd. De kaartendesk bestaat uit 3 stappen en elke stap heeft een eigen kleur en heeft 50 kaarten (in totaal dus 150 kaarten).

  • Stap 1: De grijze kaarten gaan over belemmerende en niet helpende gedachten.
  • Stap 2: Bij de groene kaarten staan de helpende gedachten centraal.
  • Stap 3: De beige kaarten bevatten positieve acties en concrete stappen naar een gezondere leefstijl.

Als je de kaarten gaat gebruiken, doorloop je 3 stappen:

Stap 1:
Leg alle grijze kaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 uit die je als niet helpende gedachten herkent. Laat deze kaarten binnenkomen. Hoe voelt het eigenlijk om dit te denken? Wat zal dit voor je gedrag betekenen?

Stap 2:
Leg alle groene kaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 kaarten uit die veel positiever voelen en juist wel zouden kunnen helpen. Welke kaarten raken? Laat ook deze kaarten echt binnenkomen.

Stap 3:
Leg alle beige succeskaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 succesacties voor de komende week, met de gekozen helpende gedachten in het achterhoofd.  Welk concreet gedrag wordt nu mogelijk? Hoe voelt dit? Wanneer ga je hiermee aan de slag?

Tip
Het is handig als de klant of jijzelf tijdens de sessie een foto van de gekozen groene & beige kaarten maakt. De helpende gedachten en acties kan de klant of jijzelf dagelijks bekijken en als affirmatie(s) gebruiken

Jouw investering: €59,- ex btw (ipv €199,- ex btw) De Positieve Groei Business Kaarten ontvang je direct opgestuurd bij aankoop van de online training.

Winkelwagen
Scroll naar boven