Positieve Groei BusinessKaarten

Heb jij weleens het gevoel dat je als coach & ondernemer blijft hobbyen en dat je jezelf klein houdt? Dat het je maar niet lukt om van je passie een groot succes te maken? Wij weten hoe het voelt. Als ervaren coaches en ondernemers liepen we daar namelijk ook met regelmaat tegenaan. En daarom hebben wij de Positieve Groei Business Kaarten ontwikkeld. Het is een krachtige zelfhulptool die je elke keer opnieuw kunt inzetten. Met deze tool ontwikkel jij de succes mindset die nodig is om jouw dromen als coach en ondernemer waar te maken. 

Dé Coach Tool die jij als Business Coach nodig hebt om jouw klanten naar een hoger level te tillen. Ze creëren bij jou een winnaarsmindset waardoor zij van hun hobby een succesvol bedrijf gaan maken.

Voor wie zijn deze Business Kaar ten geschikt?

De Positieve Groei Business Kaarten zijn speciaal ontwikkeld als zelfhulptool voor coaches & ondermers die hun eigen ondernemers mindset willen versterken en ontwikkelen. Ook kan jij als Business Coach je klanten met deze kaarten coachen van belemmerende gedachten en gevoelens rondom bijv. ondenemerschap naar een helpende mindset gericht op mogelijkheden en Positieve Groei.

Het is ontzettend moeilijk om je patronen in denken, voelen en doen te veranderen als je niet bij de dieperliggende kern van de belemmering komt. Deze Positieve Groei Business Kaarten gaan je helpen om de vinger op de juiste plek te leggen en meteen te shiften naar een succes mindset en de bijbehorende concrete acties.

Positieve Groei Methode

Onze methode gaat om zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord. We benaderen de mens holistisch en er wordt dus niet alleen op fysiek en mentaal vlak gewerkt maar ook op emotioneel en spiritueel niveau. Alles is namelijk met elkaar verbonden en heeft overal even veel aandacht nodig.

Positieve Groei Methode bestaat uit 3 pijlers:
1. Probleem Identificeren
2. Geniaal Shiften
3. Magisch Groeien

Deze 3 pijlers combineren we met NLP en lichaamsgericht werk waardoor jij krachtige groei en ontwikkeling doormaakt zowel zakelijk als privé.

De Positieve Groei Business Kaarten is een doeltreffende coach tool om je belemmerende mindset te shiften naar een succes mindset. 

Wil je de Positieve Groei Methode echt helemaal in de vingers krijgen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze opleiding Positieve Groei Coach

“CREER DE SUCCES MINDSET OM AL JOUW DROMEN ALS COACH & ONDERNEMER TE REALISEREN?”

Wil jij als coach & ondernemer zelf een jaar lang gecoacht worden? Kijk dan snel hier!

Dit levert het jouw klanten  op

De Positieve Groei Business Kaarten zijn niet alleen handig als leidraad tijdens een gesprek, ze zorgen er ook voor dat je betere resultaten kunt boeken:

Dit levert het jou als coach op

De Positieve Groei Business Kaarten leveren niet alleen voordelen voor je klanten, ook voor jou als coach zijn ze super:

De Positieve Groei Business Kaarten als zelfhulp tool

Zo werken de Positieve Groei

Business Kaarten

De Positieve Groei Business Kaarten bestaan uit 120 kaarten en worden met een uitgebreide uitleg geleverd. De kaartendek heeft drie onderdelen en elk onderdeel bestaat uit 40 kaarten (in totaal dus 120 kaarten).

  • De witte kaarten gaan over belemmerende en niet helpende gedachten.
  • Bij de groene kaarten staan de helpende gedachten centraal.
  • De beige kaarten bevatten positieve acties en concrete stappen naar een gezondere leefstijl.

Als je de kaarten gaat gebruiken, doorloop je
3 stappen:

Stap 1
Leg alle witte kaarten met de tekst naar boven op tafel. De klant of jijzelf bekijkt de kaarten en kiest er 1 tot 3 uit die als niet helpende gedachten worden herkend. De klant of jijzelf laat deze gedachten binnenkomen om ze vervolgens echt te doorvoelen. Hoe voelt het eigenlijk om dit te denken? Wat voor effect heeft dit op het gedrag?

Stap 2
Leg alle groene kaarten met de tekst naar boven op tafel. De klant of jijzelf bekijkt alle kaarten met de helpende gedachten en kiest er 1 tot 3  uit. Deze helpende gedachten geven een veel positiever gevoel. Ook al voelt de klant of jijzelf deze helpende gedachten misschien nog niet als volledige waarheid. Welke kaarten raken het meest?

Stap 3
Leg alle beige kaarten met de tekst naar boven op tafel. De klant of jijzelf bekijkt de kaarten met de concrete acties en kiest er 1 tot 3 uit voor de komende week, met de gekozen helpende gedachten in het achterhoofd. Welk concreet gedrag wordt er nu mogelijk? Hoe voelt dit? Wanneer gaat je klant of jijzelf hier echt mee aan de slag?

Tip
Het is handig als de klant of jijzelf tijdens de sessie een foto van de gekozen groene & beige kaarten maakt. De helpende gedachten en acties kan de klant of jijzelf dagelijks bekijken en als affirmatie(s) gebruiken.

Specificaties & Kopen

LET OP: DIT IS EEN PRE ORDER

Koop nu de Positieve Groei Business Kaarten voor:

Pre Order Prijs: €29,95 exclusief verzendkosten €4,60* en 21% BTW Deze prijs is geldig tot en met 31 december 2022.

Vanaf 1 januari 2023 geldt de normale prijs: €39,95  exclusief verzendkosten €4,60* en 21% BTW.

Auteurs: Miranda Zaad en Jennifer de Jonge

Leeftijd: volwassenen

LET OP: Pre Order - Verwachte verzending:  december 2022.

De bestellingen die u op Toolsforcoaching.eu doet, worden door ons verzonden via PostNL. Deze logistieke dienstverlener is snel en betrouwbaar.

Verzenddagen

  • Onze standaard verzenddagen zijn: dinsdag en vrijdag.
  • Alle bestellingen die vóór 16.00 uur zijn besteld zullen wij dan verzenden.
  • Alle bestellingen op dinsdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende vrijdag.
  • Alle bestellingen op vrijdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende dinsdag. Na verzending is het brievenbuspakje in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar ons verzend- en leveringsbeleid.

Opleidingen & Workshops

We organiseren regelmatig opleidingen en workshops in Nederland waarbij we onze Positieve Groei Methode met jou delen. Tijdens de NLP Coach opleiding leer jij alle NLP Practitionar technieken en interventies, coachingskills en creëer jij een succes mindset. Meer informatie over de opleiding?

Tijdens de workshop leer jij hoe je de kaarten het meest effectief kunt inzetten. Je gaat de kaarten op een andere deelnemer toepassen en vervolgens draaien de rollen om. Tijdens de workshop vertellen Jennifer en Miranda ook over diverse NLP-technieken die je toe kunt passen. Meer informatie over de opleiding?

Positieve Groei Academy

Dit is het platform voor online trainingen op het gebied van (money) mindset, coaching & ondernemerschap. Ook richten we hier direct een community mee op waarin we samen met andere coaches verbinding en diepgang opzoeken. Wij zijn namelijk van mening dat we door en met elkaar sterker staan en worden. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen het wiel hoeven uit te vinden en ieders potentieel het beste tot z’n recht komt. 

Elke maand geven wij een Positieve Groei Masterclass over een specifiek onderwerp / thema op het gebied van coaching en het ondernemersschap. Ben jij nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op onze Positieve Groei Academy, via onderstaande button. Heb je vragen of wil je eens met ons sparren, de deur staat voor je open zowel online als offline.

Winkelwagen
Scroll naar top