Ontdek de  Positieve Groei BusinessKaarten

Transformeer je Coaching Business van Hobby naar Succes

Ben jij een ondernemende coach die worstelt om van je passie een bloeiend bedrijf te maken? Je bent niet alleen. Veel coaches en ondernemers voelen zich beperkt, alsof ze in een vicieuze cirkel van hobbyen zitten, niet in staat om hun ware potentieel te bereiken. Wij begrijpen je frustratie en willen je helpen. 

Daarom introduceren wij de Positieve Groei Business Kaarten – dé zelfhulp- &  coachtool die jouw klanten én jou naar een hoger niveau tilt.

Deze krachtige coachtool is speciaal ontworpen om je te helpen de winnaarsmindset te ontwikkelen die je nodig hebt om je dromen als ondernemende coach waar te maken. Met de Positieve Groei Business Kaarten zet je elke keer opnieuw een stap dichter naar succes, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

Waarom kiezen voor de Positieve Groei Business Kaarten?

 1. Unieke benadering: Deze kaarten bieden een unieke benadering om je coaching en ondernemersmindset te verbeteren en je klanten op een hoger niveau te brengen.
 2. Bewezen resultaten: Als ervaren coaches en ondernemers hebben wij deze tool zelf gebruikt en gezien hoe het ons en onze klanten geholpen heeft om te groeien en succes te behalen.
 3. Flexibel en herbruikbaar: Gebruik deze kaarten keer op keer en blijf jezelf en je klanten ontwikkelen, inspireren en motiveren.
 4. Geschikt voor alle niveaus: Of je nu een beginnende ondernemende coach bent of al jaren ervaring hebt, de Positieve Groei Business Kaarten zijn een waardevolle aanvulling op je toolbox.

Stap voor stap vanuit zelfliefde en zelfzorg naar je droombusiness!

Bestel vandaag nog de Positieve Groei Business Kaarten en maak van je passie een succesvol bedrijf. Wacht niet langer en grijp deze kans om je coaching business te transformeren.

Met de Positieve Groei Business Kaarten ben je klaar om jezelf en je klanten naar een hoger niveau te tillen en van je hobby een succesvol bedrijf te maken. Bestel nu en ontdek de kracht van deze bewezen effectieve coachtool. 

Je zult versteld staan van de resultaten!

Speciale KingsdayDEAL (deuren zijn geopend t/m 30 april om 23.59 uur)

Tijdens ons lanceringsfeestje hebben wij een fantastisch aanbod voor jou:

 • De Positieve Groei BUSINESS Kaarten (3x 50 kaarten)
 • Masterclass: ‘Boost your Business’ (maandag 1 mei om 12.00 of terugkijken via de replay)

Dit aanbod kost normaal €149,- ex btw (vanaf 1 mei), maar tijdens de KingsdayDEAL is de prijs slechts: €99,- ex btw 

EN LET GOED OP want we hebben nog iets super tofs voor je als tijdens deze lanceringsweken JA zegt, namelijk:

 • Bonus: een 3-daagse ‘Boost your Business’ Challenge (start op maandag 1 mei om 12.00 uur) in een besloten Facebookgroep met allemaal gelijkgestemde, gevolgd door de challenge op 2, 3 en 4 mei 2023.

Zeg JA tegen deze toffe lanceringsdeal van slechts €99,- ex btw en ontwikkel een succesmindset als coach en ondernemer! 

LET OP: Pre Order – Verwachte verzending: week 17 en 18 2023.

De bestellingen die u op Toolsforcoaching.eu doet, worden door ons verzonden via PostNL. Deze logistieke dienstverlener is snel en betrouwbaar. Klik hier om de kaarten gelijk te bestellen!

Verzenddagen

 • Onze standaard verzenddagen zijn: dinsdag en vrijdag.
 • Alle bestellingen die vóór 16.00 uur zijn besteld zullen wij dan verzenden.
 • Alle bestellingen op dinsdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende vrijdag.
 • Alle bestellingen op vrijdag na 16.00 uur verzenden wij op de eerstvolgende dinsdag. Na verzending is het brievenbuspakje in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Voor meer informatie verwijzen wij jou naar ons verzend- en leveringsbeleid.

Voor wie zijn deze Business Kaarten geschikt?

Transformeer je ondernemers mindset met deze krachtige zelfhulp & coachtool

Als coach of ondernemer weet je als geen ander dat jouw mindset de sleutel is tot succes. Maar soms kunnen belemmerende gedachten en gevoelens je in de weg zitten en je groei beperken. Dat is waar de Positieve Groei Business Kaarten om de hoek komen kijken.

Deze kaarten zijn speciaal ontwikkeld als krachtige zelfhulptool om jouw ondernemers mindset te versterken en te ontwikkelen. Maar niet alleen jij als ondernemer kunt hier van profiteren. Ook als (Business) coach kun je jouw (ondernemers) klanten helpen om belemmerende patronen te doorbreken en hun mindset te shiften naar mogelijkheden en Positieve Groei.

De Positieve Groei Business Kaarten zijn ontworpen om je te helpen bij het doorbreken van patronen in denken, voelen en doen. Ze helpen je bij het vinden van de dieperliggende kern van belemmeringen en zetten je meteen op de juiste weg naar een succes mindset en bijbehorende concrete acties.

Kortom, als jij als ondernemer of coach op zoek bent naar een krachtige tool om jouw mindset te versterken en te ontwikkelen, dan zijn de Positieve Groei Business Kaarten absoluut iets voor jou!

Positieve Groei Methode

Onze methode gaat om zelfontwikkeling in de breedste zin van het woord. We benaderen de mens holistisch en er wordt dus niet alleen op fysiek en mentaal vlak gewerkt maar ook op emotioneel en spiritueel niveau. Alles is namelijk met elkaar verbonden en heeft overal even veel aandacht nodig.

Positieve Groei Methode bestaat uit 3 pijlers:
1. Probleem Identificeren
2. Geniaal Shiften
3. Magisch Groeien

Deze 3 pijlers combineren we met NLP en lichaamsgericht werk waardoor jij krachtige groei en ontwikkeling doormaakt zowel zakelijk als privé.

De Positieve Groei Business Kaarten is een doeltreffende zelfhulp- & coachtool om je belemmerende mindset te shiften naar een winnaarsmindset en bijbehorende succesacties. 

Wil je de Positieve Groei Methode echt helemaal in de vingers krijgen? Kijk dan hier voor meer informatie over onze opleiding Positieve Groei Coach

“Stap voor stap vanuit zelfliefde en zelfzorg naar je droombusiness”

Wil jij als coach & ondernemer zelf een jaar lang gecoacht worden? Kijk dan snel hier!

IMG-20220628-WA0007

Wat kun je verwachten?

De Positieve Groei Business Kaarten zijn niet alleen handig als leidraad tijdens een gesprek, ze zorgen er ook voor dat je betere resultaten kunt boeken:

Kortom: met deze tool ontwikkel jij die succes mindset die nodig is om jouw dromen als coach en ondernemer waar te maken.

BONUS: 3-daagse online 'Boost Your Business' Challenge
2 t/m 4 mei 2023

Tijdens de pre-order krijg je als bonus toegang tot onze 3-daagse online ‘Boost your Business’ Challenge. Deze start op maandag 1 mei om 12.00 uur met allemaal gelijkgestemde ondernemende coaches met de ‘Boost Your Business’ Masterclass. Gevolgd door 3 challenge dagen op 2, 3 en 4 mei 2023. Tijdens deze Masterclass krijg je uitleg over de Positieve Groei Business Kaarten en word je op afstand gecoacht. Bij de Challenge hoort een besloten facebookgroep waar je met andere ambitieuze ondernemers flink aan de slag gaat. Je krijgt uitdagende opdrachten om je business een flinke boost te geven

Zo werken de Positieve Groei

Business Kaarten

De Positieve Groei Business Kaarten bestaan uit 150 kaarten en worden met een uitgebreide uitleg geleverd. De kaartendesk bestaat uit 3 stappen en elke stap heeft een eigen kleur en heeft 50 kaarten (in totaal dus 150 kaarten).

 • Stap 1: De grijze kaarten gaan over belemmerende en niet helpende gedachten.
 • Stap 2: Bij de groene kaarten staan de helpende gedachten centraal.
 • Stap 3: De beige kaarten bevatten positieve acties en concrete stappen naar een gezondere leefstijl.

Als je de kaarten gaat gebruiken, doorloop je 3 stappen:

Stap 1:
Leg alle grijze kaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 uit die je als niet helpende gedachten herkent. Laat deze kaarten binnenkomen. Hoe voelt het eigenlijk om dit te denken? Wat zal dit voor je gedrag betekenen?

Stap 2:
Leg alle groene kaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 kaarten uit die veel positiever voelen en juist wel zouden kunnen helpen. Welke kaarten raken? Laat ook deze kaarten echt binnenkomen.

Stap 3:
Leg alle beige succeskaarten op tafel met de teksten omhoog. Bekijk alle teksten en kies 1-3 succesacties voor de komende week, met de gekozen helpende gedachten in het achterhoofd.  Welk concreet gedrag wordt nu mogelijk? Hoe voelt dit? Wanneer ga je hiermee aan de slag?

Tip
Het is handig als de klant of jijzelf tijdens de sessie een foto van de gekozen groene & beige kaarten maakt. De helpende gedachten en acties kan de klant of jijzelf dagelijks bekijken en als affirmatie(s) gebruiken

Winkelwagen
Scroll naar boven