WORKSHOP POSITIEVE GROEI

Positieve Groei Kaarten en geaccrediteerde workshop

Merk jij ook dat het een flinke uitdaging is om cliënten naar blijvende gezonde gedragsverandering te coachen? Je bent niet de enige. Heel veel coaches lopen hier tegenaan en tot een paar jaar geleden was dit ook onze eigen ervaring. Daarom hebben we de Positieve Groei Mindset Methode en bijbehorende coachtoool de Positieve Groei Kaarten en deze bijbehorende live workshop ontwikkeld.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de Positieve Groei Kaarten als krachtig hulpmiddel gebruikt om meer diepgang en inzicht bij jouw cliënten te krijgen. Zo word jij een effectievere coach omdat jouw cliënten een grotere kans op een blijvend resultaat hebben.

De Positieve Groei Kaarten zijn bij de workshop inbegrepen. Als je deze al hebt, krijg je korting op de workshop

Kaarten tool voor coaches

Staat het zweet wel op de goede rug?

Je kent het vast wel: tijdens je sessies werk je keihard om de werkelijke belemmerende gedachten van je cliënt te weten te komen. Je zit op het puntje van je stoel, je hersenen kraken. Je vertelt, stelt vragen, maar komt maar niet tot de kern. En terwijl jij alles geeft en het zweet zich op je rug begint te vormen, leunt je cliënt rustig achterover. 

Word jij liever expert in mindset- en blijvende gedragsverandering?

Zulke sessies zuigen je leeg, zowel fysiek als mentaal. En als toetje blijf je achter met onzekerheid. Ben ik wel een goede coach? Waarom lukt het me niet om echt tot die cliënt door te dringen?

Met de Positieve Groei Kaarten heb je een fijne coach tool waarmee je d.m.v. effectieve vragen jouw cliënt aan het werk zet. Tijdens deze workshop leer je hoe je de kaarten het beste kunt gebruiken. Zo kun jij als zelfverzekerde coach je cliënt feilloos naar een positieve mindset en blijvende gezondere gedragsverandering coachen. Weet je wat nu zo fijn is? Je cliënt voelt nu sterke intrinsieke motivatie om aan de slag te gaan en doelen te realiseren.

Het thema van de workshop  Positieve Groei

Bij de workshop Positieve Groei leer je hoe je de Positieve Groei Kaarten optimaal in kunt zetten en je werk veel relaxter kunt gaan doen. Het thema dat tijdens de workshop centraal staat is ‘Met een gezonde mindset naar een blijvende gedragsverandering’.

Je gaat actief aan de slag met de kaarten, maar ook met verschillende interessante NLP-modellen. Je gaat samen met de andere deelnemers oefenen; als coach, maar ook als cliënt. In beide rollen kom je tot waardevolle inzichten. Ook wordt er een coach demonstratie gedaan met de kaarten door Miranda of Jennifer. Daarnaast is er ook ruimte om met collega coaches ervaringen te delen en om te genieten van gezonde snacks en een uitgebreide lunch.

Beter klantgesprekken voeren als coach

Voor wie is deze workshop geschikt?

Zowel de coach tool Positieve Groei Kaarten als de workshop Positieve Groei zijn speciaal ontwikkeld voor coaches die mensen op basis van een gezonde mindset naar een gezonde levensstijl begeleiden. Ze zijn geschikt voor coaches met affiniteit voor holistische gezondheid, positieve mindset en blijvende gedragsverandering. Dit zijn dus bijvoorbeeld: leefstijlcoach, gewichtsconsulent, diëtist, mental coach, levenscoach, stress- en burn-out coach, beweegcoach, personal trainer of praktijkondersteuner.

Het maakt niet uit of je een ervaren coach met een eigen praktijk bent of pas net begint, zowel de kaarten als de workshop zijn voor iedereen een waardevolle houvast voor een diepgaand gesprek met cliënten.

Het succes van de Positieve Groei Kaarten

Tools for Coaching is een paar jaar geleden door Jennifer en Miranda opgericht. Dit is ontstaan omdat ze allebei een sterke behoefte hadden aan een bepaald stramien om met de juiste vragen tot de kern van de problematiek van hun cliënten door te dringen. Met knippen en plakken hebben ze daarom samen een kaartendeck gemaakt om het veranderen van de mindset te ondersteunen: de Positieve Groei Kaarten. De kaarten werden gedrukt en langzaam maar zeker gingen steeds meer coaches ze in hun praktijk gebruiken. Vanaf begin af aan zijn we verrast hoe effectief de kaarten werken. Inmiddels werken er meer dan 350 coaches in NL en Belgie nu met deze waardevolle coach tool. Je kunt ervoor kiezen om de Positieve Groei Kaarten te kopen in combinatie met de bijbehorende Online Training of Live workshop Positieve Groei. In beide gevallen krijg je uitleg en een demonstratie van Jennifer en Miranda. Wil je feedback op jouw coaching met de Positieve Groei Kaarten? Kom dan naar onze live workshop. Tijdens de online training en/of workshop kun je zien en ervaren wat de kaarten met je doen en haal jij het maximale uit deze coach tool. Tools for Coaching draagt inmiddels actief bij aan de verdere ontwikkeling van talloze coaches om hun cliënten nog beter te kunnen begeleiden.

Algemene informatie over de workshop

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt iedere maand op een locatie in Amersfoort of Roelofarendsveen gehouden.

Als je je voor de workshop aanmeldt, kun je de datum en locatie kiezen die het beste bij je past.

De workshops starten altijd om 10:00 en eindigen rond 16:30 uur

Accreditatie door:

  • BGN: 8 punten
  • BLCN/Kabiz: 5,5 punten
  • ADAP: 5 punten

Jouw investering

De workshop bieden wij nu aan voor € 297,- (ipv €399,- ex btw) en is inclusief gezonde snacks en lunch, koffie, thee of water en onze coachtool: de Positieve Groei Kaarten

Heb je de kaarten al eerder gekocht en wil je nu ook graag naar de workshop Positieve Groei komen? Dan worden de kosten van de kaarten verrekend met de kosten van de workshop. Stuur ons een e-mail via info@toolsforcoaching.eu

Let op: er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Reviews

Over de   workshop Positieve Groei

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Winkelwagen
Scroll naar boven